De stad Geel organiseert vrijdagavond om 19u haar jaarlijkse kampioenenviering in de stedelijke sporthal Axion Niet minder dan 24 ploegen (220 sporters) zullen gehuldigd worden. De gelukkigen:[b]Promo– en kampioenenploegen 2009[/b]1. Geelse BadmintonclubIn de gemengde reeks G1 behaalden zij de tweede plaats in 1e provinciale en als dusdanig promoveren zij naar de liga afdeling.(4 medailles)2. Geelse BadmintonclubHeren 2 speelden kampioen in 3e provinciale en stijgen hierdoor naar 2e provinciale.(4 medailles)3. Geelse BadmintonclubHeren 1 speelden kampioen in 1e provinciale en stijgen hierdoor naar de Liga.(4 medailles)4. Urban Dance FloorJeugdteam behaalden brons op het Belgisch kampioenschap in hun categorie.(9 medailles)5. Urban Dance FloorDuo behaalde zilver op het Belgisch kampioenschap in hun categorie.(2 medailles)6. Urban Dance FloorDuo behaalde zilver op het Belgisch kampioenschap in hun categorie.(2 medailles)7. Urban Dance FloorCadettenteam werd Belgisch kampioen in hun categorie.(9 medailles)8. Geelse KajakvaardersMichiel Opdebeeck, Mathias Janssens, Yente Herbots en Fatim Zedazi werden Belgisch kampioen op de K4 lange baan 2000m bij de miniemen.(4 medailles)9. Squash PointHeren 1 speelden kampioen in 2e divisie en stijgen hierdoor naar 1e divisie. (4 medailles)10. Geelse TTCD – ploeg speelden kampioen in 4e provinciale en promoveren hierdoor naar 3e provinciale.(6 medailles)11. Geelse TTCB – ploeg eindigde tweede in 2e provinciale en stijgt hierdoor naar 1e provinciale.(6 medailles)12. TTC Mepp StegetaMepp Stegeta D, met als spelers Cedric Willemsen, Gilles Willemsen en Stijn Vanbroekhoven speelden kampioen in jeugd 3e provinciale. (6 medailles)13. TTC Mepp StegetaHeren 1 won eindronde van 2e nationale en stijgt hierdoor naar 1e nationale.(6 medailles)14. FC ZammelEerste ploeg dwong via de eindrondes de promotie af naar 3e provinciale.(20 medailles)15. KFC Verbroedering Geel - MeerhoutJeugdploeg onder 16 speelden kampioen in hun reeks.(20 medailles)16. KFC Verbroedering Geel - MeerhoutJeugdploeg onder 11 speelden kampioen in hun reeks.(20 medailles)17. SAV St. DimpnaEerste ploeg speelde glansrijk kampioen in 4e provinciale en promoveren hierdoor naar 3e provinciale.(20 medailles)18. GaskovaVolleybalploeg Gaskova wint Beker van Geel.(10 medailles)19. VC GeelDames 3 speelden kampioen in 2e gewest en promoveren hierdoor naar 1e gewest.(10 medailles)20. VC GeelDames 2 speelden zonder verliesmatch kampioen in 1e gewest en promoveren hierdoor naar 3e provinciale.(10 medailles) 21. VC GeelHeren 3 speelden kampioen in 1e gewest en promoveren hierdoor naar 3e provinciale.(10 medailles)22. VC GeelHeren 2 speelden kampioen in 3e provinciale (tevens ploeg die het snelste kampioen was in alle provinciale reeksen) en promoveren hierdoor naar 2e provinciale.(10 medailles)23. VC GeelHeren 1 werden tweede in 1e provinciale en promoveren hierdoor naar 2e divisie.(10 medailles)OPM: 5 van de 7 seniorenploegen van VC Geel speelden kampioen (4) en of promoveerden (1). In alle gewestreeksen van Mol is VC Geel kampioen (unicum)24. GaskovaZaalvoetbalploeg Gaskova speelden kampioen in de A reeks van hun competitie.(10 medailles).